Renate’s reizen

IMG_9142 Leidsegracht Winter IMG_9406 (1)

Mijn textiele toeren voor inspiratie, uitwisseling & gezelligheid!

Met stof, naald en garen toveren is jouw passie!

Als amateur of profi heb je de ambitie om jouw kunst en kunnen uit te breiden!
Je grijpt graag gelegenheden aan om de kneepjes van het vak uit te wisselen met andere liefhebbers!
Je zoekt naar inspiratie op bruisende locaties!
Je geniet van ontmoetingen met bijzondere mensen!  En het mag ook nog eens gezellig zijn?

Sluit je dan aan bij de ‚Workshops op Locatie´ van Renates Textiele Toeren.

Dat is echt iets voor jou!
Bezoek de winkels, markten, ateliers en events die horen bij de mode en designscene en D.I.Y. Wees creatief in een lokale naaistudio en geniet van de authentieke omgeving in gezelschap van mede-enthousiastelingen.

Amsterdam: STOFFENTOCHT
Lijkt het je wat om Amsterdam van zijn textiele kant te leren kennen? Kom dan mee op een toer langs de mooiste stoffenwinkels en markten van de hoofdstad; breng een bezoek aan het Tassenmuseum Hendrikje en neem deel aan een Workshop in een gezellig Amsterdams naaiatelier.

Berlijn: Design & Mode:
Of wil je meegenomen worden op een textiele inspiratiereis naar Berlijn! Je zult versteld staan van de rijkdom en diversiteit van de scene rond mode in deze bruisende metropool! Loop langs chique modeklassiekers op de “Kudam”, de “jungen Wilden” in Prenzelberg en de “innovatieven Duurzamen” in Neukölln.  Laat je inspireren door de vele creatieve  impulsen van deze miljoenenstad en leef je uit in een echte, leuke Berlijnse  naaistudio!

Naaimarathon: 
Dagdroom je ervan een paar dagen onafgebroken met je creatieve passie bezig te zijn in een wonderschone omgeving? In gezelschap van andere naai-hobbyisten die net zo fanatiek aan het werk zijn als jijzelf. Dat, als je vastloopt, er altijd een vriendelijke, vakbekwame mede-naaister of cursusleidster is, die je ontspannen verder helpt?. Zoek dan niet langer maar sluit je gezwind aan bij een van Renate’s Textiel-Marathons!

Kleine Lettertjes
Alle workshops duren vier dagen.  Wij starten op de eerste dag om 9.00 uur en sluiten de laatste dag tegen 14.00 uur af.  De prijs is voor allen  €380 incl. BTW en is exclusief reiskosten & verblijfkosten & consumptie.  Vanzelfsprekend ondersteun ik je bij de organisatie!

Will je een geheel verzorgde reis dan kan dit in overleg tegen een meerprijs geregeld worden.  De drie toeren zijn ook te boeken voor groepen. Het minimum  aantal deelnemers is  6 en maximum 12 personen.  Meer informatie over reisdata´s en organisatie vind je onder het kopje “reis informatie”.

Voor all je overige vragen neem contact op met Renate@renatesamsterdam.nl.

Facebook: Renates Textile Reisen

Algemene Voorwaarden